google0d7a82c6c6fc070d.html

Galeriemedewerker

Rootz Gallery zoekt een nieuwe galeriemedewerker voor de zaterdagen. Rootz Gallery is een winkel voor niet-westerse kunst. Je werkt van 10.00-17.00 uur in de winkel aan de mooie Menstraat in Deventer. Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Winkel openen
  • Klanten te woord staan en items verkopen
  • Advertenties plaatsen op Marktplaats
  • Vragen van Marktplaats beantwoorden
  • Winkel sluiten

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en daarom gaan we je ook goed inwerken. Je loopt een periode mee met onze ervaren zaterdagkracht. Zij gaat je alles vertellen wat je kunt weten.

En je hoeft niet alles te weten hoor, over niet-westerse kunst. Het is wel een voorwaarde dat je het interessant vindt en er enthousiast van wordt. Je moet ook wel stevig in je schoenen staan, want het is best een zelfstandige functie. Maar je mag ook heel veel vragen stellen aan al je collega’s (3) en aan de eigenaar.

Je werkt 7 uur per week. Je verdient tijdens de inwerkperiode het minimumloon dat past bij je leeftijd. Wanneer je zelfstandig aan de slag gaat, verdien je € 16,- euro per uur.

Wat is nog meer goed om te weten? Rootz Gallery gaat, vanwege niet zulke leuke persoonlijke omstandigheden, stoppen als winkel. Dat is uiterlijk januari 2025. Maar we gaan wel door met het verkopen op online veilingen. Als we het allebei zien zitten, zou je daarin verder kunnen werken.

Inpakmedewerker

Rootz Gallery zoekt een inpakmedewerker. Niet zomaar standaard inpakwerk met saaie spullen. Je werkt met mooie niet-westerse kunstvoorwerpen en het inpakken is altijd anders. Creatief verpakken en ervoor zorgen dat mensen over de hele wereld hun items goed ontvangen.

Werk jij graag met mooie spullen, in een bijzondere omgeving en met leuke mensen? Ben je een beetje handig, zorgvuldig, verantwoordelijk en efficiënt? En beschikbaar in het weekend?

We zoeken een inpakker voor de zaterdag (kan soms de zondag zijn). In vakanties zoeken we vaak ook iemand voor een paar uur extra doordeweek. Je werkt ongeveer 4 uur per week. Je salaris is iets hoger dan het minimumloon.

Wat is nog meer goed om te weten? Rootz Gallery gaat, vanwege niet zulke leuke persoonlijke omstandigheden, stoppen als winkel. Dat is uiterlijk januari 2025. We gaan wel door met het verkopen op online veilingen. Een inpakker hebben we juist dan nog steeds nodig. En wellicht kan je in de toekomst, als je daar talent voor hebt, ook wel veilingen plaatsen.

Interesse?

Heb je interesse of vragen? Neem contact op met Roos Engelsman, de eigenaar, via 06-5583461, info@rootz.gallery of loop gewoon even binnen op vrijdag en zaterdag en spreek één van de medewerkers aan.

Reageer het liefst zo snel mogelijk. De vacatures staan open tot juli 2023.