google0d7a82c6c6fc070d.html

Profiteer nu van een speciale eindejaarsaanbieding bij Rootz Gallery! Tot het einde van het jaar ontvangt u 10% KORTING OP ALLE KLANKSCHALEN en zelfs 20% KORTING OP ALLE AFRIKAANSE MASKERS! Deze aanbieding is exclusief beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag in onze galerie in Deventer.

Ontdek onze uitgebreide collectie handgemaakte en machinale klankschalen, waaronder Full Moon klankschalen, titanium klankschalen en prachtig gegraveerde klankschalen van verschillende materialen, soorten en maten.

Laat u inspireren door de rijke verscheidenheid van Afrikaanse maskers, afkomstig uit Mali, Nigeria, Democratische Republiek Congo, Ivoorkust, Burkina Faso, Ghana, Kameroen en Gabon. Deze unieke maskers komen van diverse bevolkingsgroepen, zoals de Bozo, Dogon, Bakongo, Bembe, Lega, Luba, Pende, Songye, Suku, Fon, Igala, Igbo, Yoruba, Baule, Dan, Senufo, Bobo, Bwa en de Kwele.

Let op: de korting is alleen geldig in onze galerie in Deventer op de genoemde dagen en is niet van toepassing op de maskers en klankschalen die beschikbaar zijn in onze webshop, evenals op reeds afgeprijsde items. Mis deze kans niet en breng snel een bezoek aan Rootz Gallery!

Een klein deel van onze collectie aan maskers.

Een klein deel van onze collectie klankschalen.

Gegraveerde klankschaal

 

Igbo Masker

Fang masker